Wie reist per vliegtuig moet een manier vinden om bij het vliegveld te geraken. De meest gebruikte opties zijn: het parkeren van de auto of het nemen van de Trein. In dit artikel geven we je enkele handige tips hoe je goedkoop je auto kunt parkeren op of bij Schiphol. Daarnaast geven we je ook tips hoe je met korting de trein kunt pakken naar Schiphol Airport. Voor je mee te nemen spullen kun je altijd onze checklist raadplegen! Voor beide manieren van reizen kun je met enkele gemakkelijke tips veel geld besparen!

Goedkoop je auto parkeren bij Schiphol

Het parkeren van de auto bij Schiphol is de laatste jaren sterk in prijs gedaald. Dit komt doordat er partijen rondom Schiphol ook parkeerdiensten aan gingen bieden. Voor elke vakantieganger is er wat wils. Wie niet houdt van wachten gemakkelijk kiezen voor Valet parking waarbij je de auto parkeert bij de vertrekhal. Bij teruggkomst wordt je auto dan weer voor u voorgereden. Langparkeren Schiphol doe je voor €38 bij een van de parkings op circa 10 minuten afstand tot het vliegveld. Parkeren op Schiphol zelf kun je gemakkelijk doen bij Schiphol Smart Parking. Let wel op dat u dit vooraf reserveert want de kosten kunnen zich bijna verdubbelen tijdens de vakantieperiodes.

Waar kan ik gemakkelijk een vergelijking doen?

Een website waar wij zelf graag gebruik van maken om onze parkeerplaats bij Schiphol te reserveren is Vliegenenparkeren Schiphol. Hier kun je zowel de parkeerplaatsen rondom als Schiphol Smart Parking zelf reserveren. Je kunt gemakkelijk je wensen aangeven en de parkeerplaats vinden die bij je past!

Met de trein naar Schiphol

Het reizen per trein is voor velen een koud kunstje echter, is het openbaar vervoer in Nederland behoorlijk aan de prijs. Wie graag met korting wil reizen kan enkele winkelketens in de gaten houden zoals de Kruidvat. Zij hebben regelmatig een leuke actie. Online zou je eens een kijkje kunnen nemen op: Treinreiziger.nl!