Waar mensen vroeger veelal kozen voor een kampeervakantie, worden vakanties tegenwoordig ook steeds vaker in vakantiehuisjes doorgebracht. Dit scheelt natuurlijk een hoop gesleep met bagage en je hebt een stuk meer ruimte dan in een tent of caravan het geval is. De aanbieders van vakantiehuisjes schieten de laatste jaren dan ook als paddenstoelen uit de grond. De aangeboden huisjes verschillen natuurlijk overal van elkaar. Zo biedt de ene aanbieder grote, luxe vakantiehuisjes in het buitenland aan, terwijl je bij de andere aanbieder genoegen moet nemen met kleine, standaard huisjes in Nederland. Ben jij al enige tijd op zoek naar een geschikt vakantiehuis om je vakantie of weekendje weg in door te brengen? In onderstaande tekst worden enkele aanbieders van vakantiehuisjes uitgelicht. Check ook ervaringen voor meer informatie over de betrouwbaarheid van deze aanbieders  .

Topic Travel
Wil jij je zomervakantie in een vakantiehuisje in het buitenland doorbrengen? Dan ben je bij Topic Travel aan het juiste adres. Hier worden namelijk enkel vakantiehuizen buiten de Nederlandse grens verhuurd. Zo is het mogelijk om een vakantiehuisje te huren in Frankrijk  , Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Tsjechië. Het grote voordeel van het huren van een vakantiehuisje via Topic Travel is dat je rechtstreeks in contact staat met de eigenaar van het huisje. Hierdoor zit er geen organisatie tussen, waardoor je zeker weet dat je niet teveel geld kwijt bent aan het huren van een vakantiehuisje.

Heerlijkehuisjes.nl
De naam zegt het eigenlijk al: bij heerlijkehuisjes.nl krijg je echt een heerlijk huisje. Grote voordeel is dat je hier niet alleen een huisje op een vakantiepark kunt boeken. Er worden namelijk ook particuliere huizen aangeboden op de website. Deze huisjes staan vaak in een natuurlijke omgeving, waardoor jij optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie. Daarnaast kun je bij Heerlijkehuisjes.nl ook terecht voor groepsaccommodaties. Er worden hier zowel grote als kleine huisjes aangeboden, waardoor er voor ieder gezelschap wel een geschikt verblijf te vinden is. Ze krijgen een 8,4   volgens de nederland.

Eliza was here
Op zoek naar een vakantiehuisje in een zonnig vakantieland  ? Dan moet je zeker weten eens bij Eliza was here kijken. Dat is al helemaal het geval wanneer je niet te dicht bij het massatoerisme  wilt verblijven. Bij Eliza was here worden namelijk vakantiehuisjes verhuurd die op enige afstand liggen van de toeristische plaatsen. Je huurt hier dus een vakantiehuisje dat verder in het binnenland ligt, waardoor je echt in contact komt met de lokale bevolking en hun gebruiken en gewoonten. Indien je hier een vakantiehuisje boekt, is dit altijd inclusief vlucht en auto.

La Casita
Wanneer je een vakantiehuisje in het zuiden van Spanje zoekt, ben je bij La Casita op de juiste plek. Je kunt hier onder meer luxe villa’s huren, maar er zijn ook vakantiehuisjes te huur die uitermate geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. En voor de mensen die liever niet teveel geld uit willen geven aan het huren van een vakantiehuisje heeft La Casita zelfs speciale prijstoppers. Benieuwd wat het huren van een vakantiehuis bij La Casita je gaat kosten? Wanneer je binnen een maand wilt vertrekken, maakt La Casita binnen 24 uur een persoonlijk aanbod voor je klaar. Hierdoor weet je direct wat je te wachten staat.