Op vakantie gaan is het leukste wat er is! Even lekker weg van je omgeving, geen stress of dingen aan je hoofd. Je kunt je eindelijk heerlijk ontspannen. Het geeft natuurlijk wel een hoop stress als je niet zeker weet of je alles wel bij je hebt. Daarom hebben we speciaal voor jou dit lijstje gemaakt met de spullen die de meeste mensen vergeten.

Medicatie

De kans is groot als je dagelijks medicatie inneemt dat je gewend bent die medicatie meeneemt als je van huis gaat. De kans dat je het vergeet is daardoor vrij klein. Niet alleen je dagelijkse medicatie maar denk bijvoorbeeld aan paracetamol, neusspray en maagtabletten. Ook is het handig om een kleine EHBO doos mee te nemen zodat je zeker weet dat je de nodige spullen bij je hebt als je die moet gebruiken.

Contant geld

Tegenwoordig kan je op bij de meeste locaties in Europa wel pinnen. Maar er zal toch maar een keer een pinstoring zijn of je pas is tijdelijk geblokkeerd, dan ben je zeker blij dat je als nog cash geld bij je hebt.

Zakdoekjes

Het is heel simpel en goedkoop maar toch ontzettend handig voor onderweg. Je zou maar net een bloedneus hebben als je ergens bent, dan ben je blij dat je zakdoekjes hebt meegenomen.

Kam/borstel

Een kam of een borstel is iets wat je al snel vergeet, je gebruikt het waarschijnlijk dagelijks maar je bent er zo aan gewend dat het op een vaste plek ligt, dat je het waarschijnlijk vergeet mee te nemen.

Oor staafjes/nagelknipper

Dit zijn van dei kleine handige dingetjes die je snel vergeet puur omdat je het niet zo vaak gebruikt. Toch kan je jezelf behoorlijk irriteren als je nagels te lang zijn of je oren smerig zijn.

Erectiepillen

Je zou maar dronken in bed beland zijn met de vrouw van je dromen en je kleine heer wilt even niet meewerken. Erectiepillen van erectiepillen.nl zorgen ervoor dat de kleine heer doet wat hij moet doen om je zo een onvergetelijke avond te bezorgen.